Vichy Mineral 89 Nemlendirici Yüz Serumu+Göz Çevresi Serumu

Herkese selam =)

Cilt bakımına ne kadar önem verdiğimi bilirsiniz,artık kendime net markalar ve ürünlerden oluşan bir cilt bakım rutini oluşturdum.

Vichy Mineral 89 Nemlendirici Yüz Serumu+Göz Çevresi Serumu rutinime dahil ettiğim 2 ürün.





Cilt bakımında sevdiğim içeriklerden biri Hyaluronik Asit.

Hyaluronik Asit,ağırlığının 1000 katına su tutma özelliği olan,cildin nem dengesini düzenleyen,cilt dokusunun daha elastik ve yumuşak olmasını sağlayan bir içerik .


Vichy Mineral 89 Nemlendirici Yüz Serumu;



%89 Saf Vichy Volkanik Su ve Saf Hyaluronik Asit içeriğiyle cildi nemlendiren,cilt bariyerini güçlendiren,jel formülü ile de hızlıca emilen ve uygulama kolaylığı sağlayan bir cilt bakım serumu.Parfüm ve alkol içermez.Hassas ciltler için bile uygundur.

Jel dokulu biri ürün olduğu için cilt tarafından hızlıca emilen,ağırlık hissi oluşturmayan ve yapış yapış his bırakmayan,cildinizin neme doyduğunu hissedebileceğiniz üst seviyede nemlendiren şahane bir serum.


Hassas ve alerjik bir cilde sahibim ve serumu kullanmaya başadığımgünden beri cildimi aşırı derecede rahatlattığını,canlandırdığını ve hiçbir alerjik reaksiyon oluşturmadığını söyleyebilirim=)

Vichy Mineral 89 Göz Çevresi Serumu

 


Yüz serumunda olduğu gibi formülünde %89 oranında Vichy Mineralli Termal Suyu, Doğal Kaynaklı Hyalüronik Asit ve  ek olarak saf kafein ile daha canlı bir göz çevresi görünümü için günlük bakım sağlayan serum göz çevresindeki koyu halkaların, göz altı torbalarının ve ince çizgilerin görünümünü azaltmayı vaad ediyor.

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olup,sabah akşam uygulanabiliyor.

Göz altlarını çok güzel nemlendiren ve rahatlatan bir serum.

Bazen çok yorgun olduğum günlerde göz altlarımı gerçekten çok güzel canlandırıp rahatlatıyor.

Üzerine göz altı kapatıcısı uyguladığımda herhangi bir kusturma ve kötü görünüm yaratmaması favori göz serumlarımdan biri olması için yeterli bir sebep :)


Birçok bayi eczanede bulabileceğiniz gibi dermo kozmetik ürünleri satan online sitlerde de kampanyalı fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın.

Seda

xoxo


Sosyal Medya'da Ben ;

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP