Son Zamanların En Popüler Dekorasyon Mağazalarından Biri :Madame Coco

Herkese selam =)

Bugün size sıklıkla alışveriş yaptığım,son zamanların en sevilen dekorasyon firmalarından olan Madame Coco'dan bahsedeceğim.


Şık mağazaları Paris'in asaletini gözler önüne seriyor.Mağazaya her girişimde hoş bir koku beni karşılıyor.


Dekoratif anlamda evimde her alanda bir Madame Coco ürününe rastlamak mümkün=)

Mutfak gereçleri,banyo aksesuarları,ev tekstili,kozmetik vs. bir çok ürününe sahibim ve indirimlerini sürekli takip edip,yeni ürünler satın alıyorum.
Geçtiğimiz haftalarda kendilerinden çok güzel bir kargo aldım.


Kargodan çıkan iki şık dekoratif obje ;

Cam fanus şeklindeki objenin içine mum gerçekten çok yakışıyor.Baton mum denilen beyaz renkte mumların yanı sıra kokulu mum da koyarak evinizde hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda şık görünümlü objeleri tercih ediyorum.Hatta bu tarz objeleri çektiğim fotoğrafların arkasında fon olarak kullanmayı da çok seviyorum.

Bu kuş kafesi şeklindeki metal dekoratif objeyi çok çok beğendim.O kadar asil bir görünümü var ki,yine içinde mum yakarak evinizin görünümünü keyifle değiştirebilirsiniz.

Genel olarak ürünleri mağazadan temin etsem de online alışveriş sitelerini de kullanıyorum.Sapasağlam kargolamaları ve hızlı teslimatları ile gerçekten güvenebileceğiniz,rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir Butik Madame Coco.

Eğer İnstagramda beni takip ediyorsanız birçok fotoğraf detayımın arkasında Madame Coco'ya dair pek çok ürün fark edersiniz. Onlardan bazılarına bakalım =)






100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargoluyorlar.
Eğer ürün beklediğiniz gibi değilse faturanızla birlikte gidip ( 14 gün içerisinde ) herhangi bir Madame Coco mağazasından değiştirebiliyorsunuz.

Hazır yılbaşı yaklaşmışken hala sevdiklerinize ne alacağınız hakkında bir fikriniz yok ise size Madame Coco mağazalarına ya da online alışveriş sitesine göz atmanızı tavsiye ederim.Ben yeni yıl hediyelerinin bir çoğunu Madame Coco'dan temin ettim sevdiklerim için.
Yılbaşına özel kargo bedava kampanyası başlamış :)
Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın.
Seda
xoxo

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP