Gratis İndiriminden Neler Alınmalı? 15 Öneri

Herkese selam =)
Gratis indirimlerinde en çok aldığım mesaj ve mailler ne almalıyız?Tavsiyelerin neler? şeklinde olunca 15 tavsiye 15 ürün ile ilgili bir yazı yazmak istedim =)
Makyaj-cilt bakımı içerikli bir yazı olacak ,kemerlerinizi bağlayın =)


1-The Balm Meet Matte Hughes Likit Rujlar



Kesinlikle indirimde şans verilmesi gereken ürünlerden biri The Balm Meet Matte Hughes Mat likit rujlar. Özellikle Charming,Honest ve Adoring renkleri tavsiyemdir alın,aldırın =)

2-The Balm Nude Tude Far Paleti

Artık birçok bloggerda gördüğünüzü varsaydığım ama gerçekten alınması gereken,gündüz ve gece makyajlarınızın vazgeçilmezi olacak bir palet.Birbirinden güzel 12 nude ton palette şahane şekilde harmanlanmış.Işıltılı renklerin yoğunlukta olduğu bir palet.Işıltı seviyorsanız elinizden düşmeyecektir.

3-The Balm Mary-Lou Manizer 



The Balm ürünlerinin en başarılısı desem haksız sayılmam =) İndirimlerde en çok aranan en çok istenen ürünlerden biri ki bence bu ünvanı sonuna kadar hak ediyor.O kadar güzel bir aydınlatıcı ki insanın elden düşüresi gelmiyor.Eğer aydınlatıcı arayışındaysanız ilk önerebileceğim ürün  Mary-Lou Manizer olabilir.


4-The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti

Mat far arayışındaysanız ve hem gece hem gündüz makyajlarımda rahatlıkla kullanabileceğim bir far paletim olsun diyorsanız size en güzel öneri The Balm Meet Matte Trimony far paleti olur.Bende uzun zaman sonra indirimde denk gelip alabildim.Ve gerçekten aşık oldum =)


5-Sleek Far Paletleri

Ülkemize geldiğini duyar duymaz sevinçten çıldırdık adeta. İngilterenin meşhur markası Sleek ,gerçekten çok başarılı ürünlere sahip.Özellikle far paletleri,gerçekten indirimde almanızı tavsiye edebileceğim ve asla pişman olmayacağınız paletler.
Oh So Special,Sunset, A New Day gibi seçeneklere özellikle göz atmalısınız.Pigmentasyonları ve kalıcılıkları gerçekten taksire şayan.Alın,aldırın =)

6-Sleek Highlighting Palette -Solstice


Size önerebileceğim bir diğer aydınlatıcı Sleek'in Solstice paleti.
O kadar seviyorum ki..
İkinci olarak önerebileceğim 3 toz bir krem aydınlatıcıdan oluşan paletin ,performası ayrı ambalajı ayrı güzel. Tek palette  farklı renkte 4 aydınlatıcı,indirimli fiyatıyla oldukça albenisi yüksek hale geliyor.

7-Sleek Matte Me Likit Mat Rujlar

Yine bir mat ruj önerisi,Sleek markasına ait Matte Me ruj serisi.
Birthday Suit,Velvet Slipper,Bittersweet benim favori renklerim.



8-Himalaya Cilt Bakım Ürünleri

Himalaya ürünlerini son zamanlarda hepimiz görüyoruz paylaşımlarda.Gerçekten gerek içerik gerek performans olarak önerebileceğim güzel ürünler. 
Yüz yıkama jeli,yüz yıkama köpüğü,cevizli peelingi marka adına favori ürünlerimden.Keşfetmek istediğim birkaç ürünü daha var indirimde kesinlikle alacağım.

9-Bee Beauty Yaban İğdesi Serisi Yüz Yıkama Köpüğü

Şu zamana kadar kullandığım yüz yıkama köpükleri arasında kendisi ''en iyi'' olarak zirvede yerini aldı.Yüzü germeden nazikçe temizlemesi kesinlikle indirimde şans verilmesi gereken ürünler arasına girmesini sağladı.Aynı serinin maskesi ve nemlendirici kremini de kullanmaktayım. Yine tavsiye edebileceğim başarılı ürünler.

10-Wet'n Wild Comfort Zone Far Paleti

Yine favorilerimden olan Comfort Zone palet birçok kişinini indirimli ya da indirimsiz peşinde koştuğu,çok başarılı bir palet.Tamamı ışıltılı 8 renkten oluşan ,kesinlikle kaçırılmaması gereken bir palet.
Onlarca far paletim olsa bile kendisinin yeri bende apayrıdır =)

11-Wetn Wild Mat Rujlar  

Kesinlikle indirimde şans verilmesi gereken ürünlerden.
Cherry Bomb,Bare It All, Pink Suga, Just Peachy,Spiked With Rum gibi birçok güzel renge sahip seriye mutlaka göz atın.


12-Gosh Bombastic Maskara

Her indirimde yedeklediğim şahane bir rimel olur kendisi.Kirpiklere verdiği görünüm efsane.Silikon yapıdaki fırçası her bir kirpiğe rahatlıkla ulaşıyor.


13-Wetn Wild Tekli Farlar-Brule/Nutty



Yine indirimde bakmanızı önerebileceğim bir diğer ürünler Wetn Wild tekli farları Brule ve Nutty.


Brule  tam bir baz far.Göz kapağında renk eşitsizliklerini nötrlüyor.


Nutty ise ışıltılı kahve tonlarda tam bir sür çık farı.



14-The Balm Kalem Farlar

Yine çok severek kullandığım ve önerebileceğim bir başka ürün The Balm Kalem farlar.Uygulama sonrası sabitlenişi ve gün boyu yerinden oynamaması beni kendine aşık etti.Dugout rengi favorim =)

15-The Balm Far Bazı



Son olarak The Balm far bazından da bahsedelim. Far bazları arasında belki de adını ve namını en çok duyduğumuz ürün.Kesinlikle övgüleri hak ediyor.Farı saatlerce gözünüzde tutmasının yanı sıra,renkleri capcanlı gösteriyor.




Benim indirimde size tavsiye edebileceğim ürünlerin bir kısmı böyleydi.=)
Siz kendinize ve sevdiklerinize bu indirimde neler almayı planlıyorsunuz?
Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın..
Seda
xoxo











Yorumlar

  1. :) çok çok güzel bir paylaşım olmuşş :)

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu severek takip ediyorum, ben de bloguma bekliyorum :)
    hasibecengiz.blogspot.com.tr
    Ayrıca blogumda bir çekiliş var, herkes davetli!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP