Rimmel London Wake Me Up Salatalık Özlü Maskara

Herkese selam =) 

Yılbaşı indirimlerinin açıklandığı şu günlerde eski Seda olsa koca bir listeyle AVM yollarına düşerdi.Çünkü deli gibi kozmetik alıyordu :D
Şimdilerde ise o kız duruldu,artık sadece ihtiyacına yönelik nokta atış alışverişleri yapıyor size de şiddetle böyle yapmanızı öneriyor (Bir Dost =) )

Watsons indirimi de açıklandı ve Rimmel London'da %40 oranında bir indirim var.Bende sizinle favori günlük maskaram olan  Rimmel London Wake Me Up Salatalık Özlü Maskara'yı paylaşayım dedim =)
 Ürünün çıktığını ilk duyduğumda   Salatalıklı rimel mi ne alaka ya  ?demiştim .
Rimmel London Wake Me Up fondöten ve kapatıcısını severek kullanıyordum zaten =)Bir de seriye rimel eklensin diyerek denemeye başlayıverdim.
Rimel içeriğindeki vitaminler ve salatalık özleri gün boyunca kirpikleri nemlendirmeyi vaad ediyor. Klasik maskaralar gibi yoğun bir yapısı yok, kirpiklerinize sürerken rahat bir uygulama sağlıyor,deyimi yerinde ise yağ gibi kayıyor =)
Benim için can alıcı noktası salatalık kokuyor olması oldu çünkü bu kadar net bir kokusunun olacağını hiç düşünmemiştim.Bildiğiniz salatalık kokuyor,çok çok güzel bir kokusu var =) 
Herkesin kirpik yapısı, uzunluğu ve yoğunluğu haliyle birbirinden farklı. O nedenledir ki herkesin beklentisi de farklı yönde.Kimimiz uzunluk arıyoruz kimimizse hacim.
 Simsiyah bir maskara olduğunu söyleyemeyeceğim. Kömür karası durmuyor .Eğer o versiyonu arıyorsanız aynı maskaranın Extreme Black olanı da mevcut =)
Wake Me Up maskaranın  fırçası kıvrımlı ve uzun ,bu  sayede tek seferde tüm kirpiklere uygulanması oldukça kolay. Kirpiklerde ağırlık hissi yaratmıyor.
Benim kirpiklerimi  birbirine yapıştırmadan, tek tek ayırıyor olması da sevdiğim yanlarından biri...





Tek kat uygulanmış hali de bu şekilde.
(Niye o tarafa baktığımı inanın bende bilmiyorum :D )

Çok büyük bir hacim ve uzunluk veriyor mu ?Hayır vermiyor.
Çıkarması ise oldukça kolay. Sizi kesinlikle zorlamadan çıkıyor ki bazı maskaralar çıkmamak için elinden geleni yapıyor :D
Defalarca makyaj temizleme mendiliyle veya pamuk ile gözlerinizi ovuşturmanıza,tahriş etmenize gerek kalmıyor..
Oldukça doğal günlük bir rimel arayışındaysanız hazır indirimi varken bir şans verebilirsiniz.Kokusu için bile alınır yahu bu :D


Siz bu rimelle tanıştınız mı?

Seda kardeşinizi dinleyin sadece ihtiyacınıza yönelin bu indirimde =)
Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın =)
Seda
xoxo

Yorumlar

  1. daha neler çıkaracaklar acaba, salatalıklı rimel ha :) kokusunu merak ettim gidip koklayayım :)

    YanıtlaSil
  2. Hem yazilanlar hem ambalaji çok olunlu. Denemekte fayda var.

    YanıtlaSil
  3. Salatalık mı kokuyor, çok şaşkınım şu an. İndirimin ilk günü bakıp vazgeçtim almaktan kıl fırça olduğu için. Ama şu salatalık kokusu için bile alabilirim bence :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP