Ürün Deneyimi;Carrot Care Şampuan ve Saç Kremi

Herkese merhaba..
Bugün size Türkiye'de ilk kez şampuanda havuç özü kullanan bir firmanın ürünlerinden Carrot Care Şampuan ve Saç Kreminden bahsedeceğim..

Ürünler karton kutularının içinde ulaşıyor =)
Tasarımları şirin =)

Ürünlerin vaadlerine gelirsek;

Şampuan:

Havuç yağı  saç derisinin bakımını yapar,Antioksidanlar tarafından zengin olan bu yağ aynı zamanda yüksek oranda E,C,A vitaminleri,beta karoten,potasyum içerir.
Saç köklerine olan kan akışını arttırır ve dolayısıyla saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olur.A vitamini kuru ve kırılgan saçları onarır.
Biotin saçların daha sağlıklı uzamasını sağlar ve saçı güçlendirerek yıpratıcı dış etkenlere karşı korur.

Saç Kremi;
İçerisinde bulunan yağlar saçı besler,yoğun keratin saçlarda yapılandırma sağlayarak daha hızlı uzamasına yardımcı olur.Buğday yağı kuru saçlara ihtiyacı olan nem, sağlar,badem yağı saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur.


Ürün yorumlarıma gelirsek;

Şampuan:



İlk kullanımdan itibaren hissettiğim daha parlak ,daha hacimli,daha nemlenmiş saçlar..
Şampuanın hafif  ama hoş bir kokusu var. Köpürmesi ve temizlemesi güzel.

Tek başına kullandığımda saçlarımı rahatlıkla tarayabildim ve benim saç tipimde bunu yaşamam gerçekten çok hoşuma gitti. Saçlarımı taramak daha önceki yazılarımda da belirttiğim için tam bir eziyet benim için.Saçlarım çok gür ,dalgalı ve sık..

Saçlarıma vermiş olduğu nem etkisi ve hacim son zamanlarda yakaladığım en iyi nemlendirme ve hacim işlevi diyebilirim.


Saç Kremi:



Şampuandan sonra 2 dk bekletilmesi yeterli oluyor ama ben keratinin iyice saça işlemesi için en az 5 dk bekletiyorum.Sonrasında duruluyorum.
Saçlarım ipeksi bir yumuşaklık, parlaklık kazanıyor. Şampuan ve kremi birlikte kullanmayı tercih ettim ben.İkili olarak gerçekten süper iş çıkarıyorlar.

Birçok şampuanda var olan Tuz Carrot Care Şampuan ve Saç kreminde bulunmuyor..

Alkol  de içeriğinde yok ancak paraben ve türevleri mevcut..
Şampuan 300 ml,Saç Kremi ise 200 ml.

Yaklaşık 1.5 aylık  kullanımım sonucunda şampuan ve krem birlikte kullanıldıklarında vaadlerini gerçekten yerine getiriyor. Saçlarımın daha yumuşak olduğunu hissedebiliyorum.Saç uzatma konusunda ilerleyen zamanlarda yorum yapabilirim =)) 

Ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz sitesini inceleyebilirsiniz.
www.carrotcare.com internet siteleri.

Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın..
Seda
xoxo

Yorumlar

  1. daha önce head and shoulders bademli şampuan kullandım memnundum hem de uzun yıllar kullandım. Benimde saçlarım senin gibi sanırım dalgalı uzun gür ve sık taramak bazen işkence olabiliyor. Yakınlarda 1 ay kadar revox at kuyruğu şampuanı denedim saçlarım dökülmeye başladı ki hala dökülüyorlar kullanmayı bıraktım ve tresana geçtim ısırganlı ama dökülme devam ediyor revoxtan mı bundan mı neden anlamadım. ne yapmalıyım bilmiyorum bunu mu kullanmalıyım yoksa head and shouldersa geri mi dönmeliyim ya da yves rocher mı alayım prozinc summer time varmış onu mu alayım bilemedim ya :/ sence ne yapayım ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç dökülmesi sampuana bağlı olabilecegi gibi bir çok farklı sebebi olabilir.Bence ilk önce bir dermatoloji uzmanına gorunmelisin simdi ben sana şunu al kullan desem belki daha kotu dokulecek sacindaki sorun cozulmeden ürün degistirme:))

      Sil
    2. Saç dökülmesi sampuana bağlı olabilecegi gibi bir çok farklı sebebi olabilir.Bence ilk önce bir dermatoloji uzmanına gorunmelisin simdi ben sana şunu al kullan desem belki daha kotu dokulecek sacindaki sorun cozulmeden ürün degistirme:))

      Sil
  2. Ben head and shouldersa geri dondum canım :(

    YanıtlaSil
  3. Seda hanım bu şampuanı nereden aldınız türkiyede görmüyorum hiç.güzel bişampuana benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.carrotcare.com sitesinden sipariş verebilirsiniz =)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP