Cilt Lekeleri İçin Ev Yapımı Maskeler

Merhabalar ve de iyi geceler kızlar :))

Yine bir gece postuyla karşınızdayım :))
Cilt bakımınız için sizlere doğal önerilerim var ..Kendim de ara sıra bu uygulamaları yapıyorum sonuçları mükemmel oluyor..
Bakalım doğal yollarla cildimiz nasıl güzelleşir :)







1-) Limon bal ve yoğurt karışımıyla hazırlanan bakım maskesi; haftada 1 kez uygulandığında cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur. 1 yemek kaşığı süzme bal 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı limon suyunu karıştırın. Karışımı; cilt lekesi olan bölgeye sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın. 

2-) İçeriğindeki C vitamini ile cildi besleyen çilek; cilt lekelerinin yok edilmesi için de etkilidir. Mevsiminde haftada 1 kez uygulayabileceğiniz çilek maskesi; cilt lekelerinin azalması için yardımcıdır. 5 adet çileği çatalla ezerek püre haline getirin ve 2 yemek kaşığı ılık sütle karıştırın. Cilt lekesi olan bölgeye masaj yaparak sürün. 20 dakika bekleyip ılık suyla durulayın. 




3-) Çay ağacı yağı; aktarlar ve doğal ürün satışı yapan dükkanlardan ekonomik fiyatlara satın alabileceğiniz cilt bakımında etkili bitkisel yağlardan biridir. 5 damla çay ağacı yağı ve 1 damla lavanta yağını karıştırın. Karışımı pamuk yardımıyla cildinize uygulayın ve 20 dakika bekletin. Sürenin sonunda ılık suyla durulayıp kurulayın

                               
.4-) Ağda sonrasında tahriş olan ve kararmalar görülen cildinizi eski haline getirmek cilt lekelerini en aza indirmek için pudra bal ve limon suyuyla hazırlanan maske; yardımınıza koşacaktır. 1 yemek kaşığı bebe pudrasını; 1 yemek kaşığı süzme bal ve 1 çay kaşığı limon suyu ile karıştırın. Macun kıvamına gelen karışımı; kararma ve leke olan bölgeye masaj yaparak sürün. 20 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.









Umarım işinizi gören bilgiler olur :)) Hepinize kocaman öpücükler..


*görselller google dan alıntıdır..
*yazı http://www.izafet.net/threads/cilt-lekeleri-icin-maskeler.632244/ dan alıntıdır..


Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP