Ekim Ayı Bitenler # 2

Merhabalarr :))
Ekim ayı bitenler postuyla karşınızdayım..

1)Neutrogena Yoğun Bakım Kremi :Cildi kuru olanlar işte sizin için yaratılmış mucizevi krem :) Ciltte 10 katmana kadar yoğun nemlendirme sağlıyor..24 saat etkili nemlendirme ve rahatlık hissi sunuyor..   Yağsız ve hafif formül anında emiliyor. Ferah kokusu cildi rahatlatıyor. E daha ne olsun :)
2)Oriflame London For Her EDT:Kokusunu sevdiğim parfümlerden biri..Baharatlı değil, tam bir fresh koku..çabucak bitti çünkü 30 ml :/
3)Rosense Gül Suyu:Akşamları tonik niyetine kullandığım bir ürün.. Temizleme oranı orta seviyede kokusu idare eder rahatsız etmiyor :)yine alacaklarım arasında..
4)Avon Supershock Rimel :çok sevdiğim bir rimel olmasına karşın tuhaftır ki bu kez kirpiklerimi dökmeye başladı bu nedenle bir süre kullanmayacalarım arasında :(
5)JOHNSON'S® Baby Vazelin:Bu şey bebek kokuyorr !! Bayılıyorum! Cildi yumuşacık yapıyor bittiğinde hemen koşup alıyorumm :)
6)Avon luminous finsh face illuminator : bir köşede unuttuğum güzel yüz aydınlatıcım :( zaten az kalmış ama kalan kısmı da kurumuş maalesef..
7)Flormar Pretty cream glaze lipstick no 311 :bu renge aşığım pembenin o kadar tatlı bir tonu aslla vazgeçemedikleri arasında yerini koruyor.. :)




Sınavlardan fırsat bulursam yeni ürünlerle burada olacağım sevgiyle kalınız :) :*

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP