Kayıtlar

Şubat 4, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Morfose İki Fazlı Saç Kondisyoneri

Resim
Herkese selam. Bugün konuğum çok sevdiğim bir saç spreyi . Morfose İki Fazlı Saç Kondisyoneri Kendisiyle tanışmam kuaförümün fön öncesi saçıma uygulaması ile oldu. Sonrasında saçlarımın yumuşacık ve parlak halini görünce markette (Metro) çok uygun fiyata satıldığını görünce hemen satın aldım. Ürün çift fazlı,nemini yitirmiş tüm saçlar için kullanıma uygun. Saçların kolay taranmasına ve yumuşamasına yardımcı oluyor. Kolajen içermesi artı puan kazandırıyor ürüne. Kolajen bağ dokularını oluşturan ana yapısal proteinlerden biri. Şişeyi çalkaladığınızda ürün açık mavi bir forma dönüşüyor. Saçların rahat taranmasının yanı sıra, saça süper bir parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Kokusu ise muhteşem!Günlük kullanıma uygun bir ürün ve durulama gerektirmiyor. İster nemli ister kuru saça uygulayabilirsiniz. Ben hem nemli hem de kuru saça uygulayarak test ettim ve iki şekilde de performans süper. 400 ml lik boyutu uzun süre kullanıma uygun.

Ruby Kisses Pot O'miracle Lip Revitalizer/Lipbalm

Resim
Herkese selam =)  Ankara da yaşayan ve kuru soğukları dibine kadar yaşayan bir insan olarak Lipbalm konusunda yüksek lisans yapmış bir kişiyim :D Bilen bilir Ankara soğuğunu.. Bugün size çok güzel bir Lipbalm tavsiyem olacak.   Ruby Kisses Pot O'miracle Lip Revitalizer/Lipbalm Tatlı mı tatlı  metal formda retro ambalajı çok şeker değil mi? İçeriğinde Shea yağı,badem yağı,mentol ve nane yağı (%2  oranında) bulunmakta. Zaten kapağı açar açmaz kokusundan içeriğindeki tahmin etmek çok zor olmuyor =) Ankara soğuğunda dudaklarım çatır çatır çatlayıp yara oluyorlar. Kurtarıcı ürünüm  Pot O'miracle Lip Revitalizer oldu,gerçekten performansı muazzam.Birkaç arkadaşım uçukları üzerine uygulamak için satın aldılar,onların deneyimleri sonucu eklemeliyim ki uçuk üzerinde de etkisi var. Ben özellikle gece yatmadan pamuklu çubuk yardımıyla(daha hijyenik olduğunu düşündüğüm için)uyguluyorum ve sabaha adeta pamuk gibi dudaklarla uyanıyorum :)

Farmasi CC Krem-Light To Medium

Resim
Herkese selam =) Bugün konuğum çok sevdiğim Farmasi CC Krem BB Krem/CC Krem günümüzde pek çok marka tarafından satışa sunulan ve oldukça talep gören ürünler. Farmasi CC Kremi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Öncelikle CC Krem ne işe yarar ondan bahsedeyim; CC ; Color Corrector  yani cilt tonu eşitleme görevi üstlenen , c ilt sorunları, kızarıklıklar ve güneş lekeleri gibi  fondötenle nötrleyemediğimiz kusurları nötrleme görevi gören kozmetik ürünlere CC krem diyoruz .=) Yapı olarak BB kremden daha hafif ve cildi daha nemli/ışıltılı gösteren CC Krem,tek başına bile güzel performans gösterebiliyor. Çeşitli vitaminler ve mineraller içeren,aynı zamanda SPF yani güneş koruma özelliği olan CC Kremler bence iyi ki hayatımıza girmiş. Bendeki rengi Light To Medium(Açıktan Ortaya). Açık tenden orta tene kullanılabilir bir ton. Bir de buğday esmer tenler için Medium To Dark seçeneği var. Yüze uyguladıktan sonra ürün ciltle bütünleşip,cildin renk tonunu

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı