Naturalse Dökülme Karşıtı %100 Doğal Bakım Serumu

Herkese selam =)

Bugünkü blog konuğum çok merak edilen ve ilgi çekici bir ürün hakkında.

 Naturalse Dökülme Karşıtı %100 Doğal Bakım Serumu 


İlk olarak,bakalım firmanın vaadleri nelermiş?

Naturalse saç dökülmesi karşıtı bitkisel saç bakım spreyi

, özenle seçilerek alınan 6 bitkinin özünden oluşan Naturalse Saç Bakım Spreyi %100 doğal olup, içeriğinde kesinlikle alkol barındırmaz. Naturalse, sadece bitkilerin mükemmel dengesini ihtiva eder. İçilebilecek kadar doğal olduğu için, çocuklar ve hamilelerin kullanmasında dahi sakınca görülmemektedir. Gözle temasında hiçbir yan etkisi yoktur.



Naturalse, saçlı derideki kan dolaşımını hızlandırarak ince tüy halindeki pasif saç köklerini kalınlaştırarak aktif hale getirir, kullanılmaya başlandığı andan itibaren saç dökülmelerini azaltır ve saçlı derinin daha sağlıklı olmasını sağlar. İçerisindeki Eugenol maddesi sayesinde saç foliküllerini kalınlaştırır. Mikrobiyal ve viral oluşumlara karşı cildi korur. Saçlı derideki, akne, egzama, kaşıntı, vb. bir çok bakteri kaynaklı cilt problemlerinde antibakteriyel yapısı sayesinde cildin iyileşmesine yardımcı olur. Saç ekimi operasyonlarından sonra hem olası sivilcelenmeleri önlemek, hem de var olan saç köklerinin kalıcı olması için düzenli şekilde kullanımı önerilmektedir. Kullanıldığında yağlı bir his bırakmadığı gibi saçlı derideki yağ oluşumunu dengeler ve azaltır.




Gelelim benim yorumlarıma,

Öncelikle içerik olarak çok beğendiğim bir ürün oldu.İçilebilecek kadar doğal olması ürün hakkında sonsuz bir güven oluşturdu bende.

Biberiye Ekstresi,Gül Ekstresi,Lavanta Ekstresi,Tarçın Ekstresi,Üzüm Çekirdeği Ekstresi ve Karanfil Ektresi ürünün içeriğini oluşturuyor.

Alkol barındırmıyor,boyar madde,parfüm ve paraben yok içerisinde.

Üründeki doğallığın kokusunu çok net alabiliyorsunuz,ben özellikle karanfil kokusunu çok net algıladım =)


Ürünü saç derisine uygulayıp elinizle masaj yaparak saç derinize yediriyorsunuz.Özellikle sorunlu bölgelere (saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgelere) uyguluyorsunuz.Durulama gerektirmeyen bir ürün.

Günde 2 defa uygulanması tavsiye ediliyor.Minimum 8 saat saç derisinde kalmalı.

Kullandığım süre içerisinde gözle görülür derecede saç dökülmesini azalttığını söyleyebilirim. Cansızlaşan saçlarım üzerinde de etkisi büyük oldu.

Özellikle mevsim geçişlerinde yaşadığım fena derece saç dökülmesini bu mevsim geçişinde yaşamadım,saçlarım çok daha parlak,canlı görünmeye başladı.

Doğal ürünlere olan zaafım gün geçtikçe artıyor ve Naturalse Dökülme Karşıtı Bakım Serumu saç bakımı konusunda favori diyebileceğim ürünler arasına girmeyi başardı.
100 ml ve 50 ml lik iki seçeneği bulunuyor.

Siz de benim gibi doğal içerikli ürün seviyor ve sonuca yönelik bir ürün arıyorsanız şuradan tıktık ürünü inceleyebilsiniz =)
Ben gerçekten çok memnun kaldım =)
Bir sonraki posta kadar sevgiyle aklın.
Seda
xoxo





Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP