Bitenler Çöpe Gidenler Nisan-Mayıs 2016

Herkese selam =)

Buraları biraz boşladım farkındayım :( 
Ama bazen yaptığımız planlar ters tepebiliyor. Son günlerde  zamansal olarak çok sıkıntı yaşıyorum ki  yazısı hazır ürünlerin fotoğraflarını çekme şansım olamadı bir türlü.

Bitenler kutuma baktığımda biraz daha yazmazsam evin çöp eve dönüşeceğini düşünmeye başladım ve dolu  dolu Nisan-Mayıs bitenlerini bir arada yazmaya karar verdim.:D


Hadi başlayalım;

 İki ay içinde en çok kullandığım bakım ürünü sık saç yıkamamdan dolayı şampuanlar.Kimisi yarım kimisi yeni açılmış 4 adet şampuanın sonuna gelmişken sırayla özet geçeyim ;

1) Biopoint Argan Yağlı Şampuan;Blogda geçenlerde saç bakım haftasında yazısına detaylıca yer verdiğim ve sevdiğim bir ürün.Detaylıca okumak için tıktık =)
2)Yves Rocher Şampuan;Yves Rocher şampuanları arasında en sevdiğim <3 Bittikçe alıyorum.

3)Prozinc Summer Time Şampuan;O kadar  çok seviyorum ki saçları krem sürmeye gerek kalmadan yumuşacık parlak ve kolay taranır hale getiriyor.

4)Carrot Care Havuç Özlü Şampuan:Bu 4 lü arasında en sevdiğim diyebilirim.İçerisinde tuz barındırmayan bir şampuan .Bunun saç kremini de çok seviyor ve kullanıyorum.

5)Garnier Göz Makyaj Temizleyici;Görkem Karman'ın da favorilerinden. Ve ben de kaç şişe bitirdim gerçekten hatırlamıyorum.=))Çok seviyorum çokk =)

6)Topicrem Makyaj Temizleme Suyu;Şurada bahsettiğim gibi kendisiyle anlaşamadık.

7)Topicrem Nemlendirici Krem;Yine anlaşamadığım bir ürün. 

8)Eeose Yüz Yıkama Jeli:Sevmeyenleri de var ama ben kullandığım süreç içerisinde hiçbir şekilde negatif etkisini görmedim.Yumuşak ve temizlenmiş bir cilt bıraktı benim için geriye..


9)Acvit Siyah Maske; Cildi temizlemesi ve doğal olması güzel olsa da kokusuyla bir türlü anlaşamadık..
10)Harmolance Topuk Bakım Kremi; Geçenlerde Snapchatte (kullanıcı ismim karapoyrazseda ) bahsettiğim gibi 9 TL lik Lapitak çok daha iyi iş çıkarıyor.

11)Avene Termal Su;Yaz/kış vazgeçmeden satın aldığım ürünlerden biri.Çok seviyorumm =)

12)Le Petit Marseiliais Duş Jeli:Şu ana kadar denediklerim arasında en güzel kokanı <3 Yeni çeşitleri de çıktı şimdi sıra onları alıp denemekte =)

13)Seranem Vücut Bakım Şampuanı;Yine sevdiğim bir ürün.Benim gibi hassas/alerjik yapıda cilde sahipseniz deneyin derim =)

14)Huncalife Naturilies Diş Macunu; Aloe Vera özleri içerin bir diş macunu.Sevdiğim bir ürün oldu ve bir adet daha sipariş ettim =)


15)TBS Çilek Parfüm;Aşk diye tanımlasam yeridir çünkü çilek kokuları <3 ben.
Tabiki yenisini alacağım =)

16)Avon Windscape Parfüm;Hoş ferah bir kokuya sahip.Bahar ayları için ideal bir parfüm.

17)Nivea Fresh  Natural Deodorant;Sürekli aldığım ve bitenlerde sıklıkla görebileceğiniz Alüminyumsuz bir sıvı deodorant =)

18)Beyonce Midnight Heat Body Mist ;Şekerli kokular sevenler için güzel bir seçenek =) Ben parfümünü almayı düşünüyorum mesela =)

19)İpelina Oje Temizleme Pedi:Pratik bir ürün olduğu için seyahatlerde yeniden alabilirim Aseton taşımamak için =)

20)Watsons Islak Mendil (Cep Boy);Kasada denk gelmiş ve çantamda dursun diye almıştım.Çok güzel kokuyor fresh bir kokusu var =)

21)Dax Sulphur Tırnak Bakım Kremi;Yeni adıyla Mixed Up olan ürün tırnak besleme yönünden 10 numara 5 yıldız.Ayrıntılı yazısını yazacağım=)

22)Golden Rose Gloss :Bozulduğu bariz belli.Çöpe gidiyor.

23)Alix Avien Eyeliner Pen ; En sevdiğim keçe uçlu eyeliner çok sık bitiriyorum.

24)Note Maskara;İçinde maskara sıvısı adına hiçbir şey olmayan,işlevsiz,kirpikleri sadece tarayan parayı çöpe attığım bir ürün.

Acaba sorun bendekinde mi diye İnstagramda paylaştım ve onlarca yorum aldım aynı şekilde kimse memnun kalmamış.Bir kez bile kullanamadan çöpe gidiyor.

25)Annagaspi BB ; Önümüzdeki hafta detaylı yazısını yazacağım başarılı bir ürün =)


Benim bitenlerim böyleydi.

Sizler son zamanlarda neler bitirdiniz ?

Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın..

Sevgiler

Seda

xoxo


Yorumlar

  1. baya bitirmişsin tebrikler canım :) Dax suphur ben de çok severek kullanıyorum senelerdir, zor bulunuyordu, Migros getirmiş şimdi, harika oldu:) Bir tek kokusunu sevmiyorum keratanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kokusu biraz tuhaf ama insan katlanıyor sevince :D

      Sil
  2. Yves Rocher'nin sampuanini bir ben sevemedim galiba. Saclarim saman gibi olmustu 😕 Harmolanxe i bende bitenler yazimda yazmistim. Asiri yogun , emilmesi sorun , yazdigin gibi daha iyi kremler var. Ellerine saglik !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç tipine göre farklı tepki gösteriyor şampuanlar =) Yves Rocher şampuanlar arasında favorim bu soralar beyaz ambalajlı olan =)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP