Absolution Le Soin Purifiant Maske-Absolution Le Serum Anti-Soif

Herkese selam =)

Bugün size elime geçtikleri günden beri çok severek kullandığım ikili Absolution Nem Maskesi ve Serumu anlatacağım =)





İlk olarak Maskeye bakalım.

Absolution Le Soin Repulpant  ,Organik sertifikalı nemlendirici, kırışıklıklarla savaşan, gençleştirici yüz maskesi %99 oranında doğal içeriğe sahip bir ürün.Toplam içeriğin %60'i organik tarım ile elde edilmiş ve Ecocert sertifikasına sahip.


Paraben, PEG, Fitalat, Parfüm ve Suni renklendirici içermez. Hayvanlar üzerinde de test edilmemiş olması albenisini arttırıyor.

Tüm cilt tipleri için kullanıma uygun.Bendeki 15 ml lik seyahat boyu.Sabah ya da akşamları yüze uygulayıp 10 dk bekletmeniz ve ıslak pamuk ile durulamanız yeterli =)Cildi germiyor sürdüğünüz zaman ne kadar yumuşaksa 10 dk sonunda da o kadar yumuşak kalıyor.
Özellikle kış aylarında kuruyan cildime nem dengesi kazandıran bu ürünün büyük boyunu almayı düşünüyorum.Hem içeriği bu kadar temiz hem de harika nemlendiriyor daha ne olsun !Kırışıklık konusunda da yumuşatıcı etkisi olduğu söyleniyor ama ben net bir şey söyleyemem genç  ciltli olduğum için =)

Meraklısına Ürün İçeriği ;
Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Aqua (water), Rosa Damascena Flower Water *, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil *, Bentonite, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Persea Gratissima (avocado) Oil *, Benzyl Alcohol, Medicago Sativa (alfalfa) Extract *, Cinnamomum Camphora (camphor) Bark Oil, Levulinic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Fagus Sylvatica Bud Extract *, Equisetum Arvense Extract, Sesamum Indicum (sesame) Oil Unsaponifiables *, Euterpe Oleracea Pulp Powder *, Sodium Levulinate, Tremella Fuciformis Polysaccharide, Maltodextrin, Pogostemon Cablin Leaf Oil *, Dehydroacetic Acid, Zingiber Officinale (ginger) Root Oil, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus (clove) Bud Oil *, Salvia Sclarea (clary) Oil *, Benzoic Acid, Linalool**, Eugenol**.
* Organik olarak yetiştirilmiş bitkiler
** Esansiyel yağların doğal yapıtaşları

Gelelim Seruma ;

Absolution Le Serum Anti-Soif Organik sertifikalı koruyucu, nemlendirici, gözenek sıkılaştırıcı, parlama önleyici serum..


%99,41 oranında doğal içerikten oluşmuş, içerikte yer alan bitkilerin %99,3'ü organik tarım ile elde edilmiş.Yine  Ecocert sertifikalı bir ürün.
Paraben, PEG, Fitalat, Parfüm ve Suni renklendirici içermiyor.
Yüksek oranda nem sağlayan bir serum.Ve ciltte parlama yapmaması aksine matlaştırması onu sevmem için gereken nedenlerden yalnızca biri =)
Yapısı da çok hafif asla rahatsız etmiyor.Kokusunu da çok sevdim.
Her sabah temiz cilde nemlendirici uygulamadan önce,çok az miktarda serumu yüzünüze masaj yaparak uyguluyorum (Talimatında yazdığı gibi)

Makyaj altına da uyguladığım zamanlar oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım .
Yine bütün cilt tiplerinin kullanımına uygun bir serum.
Her iki ürün de kış boyunca çok iyi yardımcı oldu bana.

Soldaki serum,sağdaki maske..



Siz Absolution ürünlerini kullandınız mı ?

Yaşam Dükkanından ürünleri inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.
Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın.
Seda
xoxo

Yorumlar

  1. Serumun gözeneklere etkisi oldu mu şu aralar geniş gözeneklerimi çok takıyorum da :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geniş gözeneklerim yok ama şunu söyleyebilirim bir sıkılaştırma etkisi var =) Matlaştırması da ayrıca güzel =)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP