The Body Shop Japanese Cherry Blossom EDT

Herkese selam..=)
Bu ara nedendir bilmiyorum hep parfüm yazıları yazıyorum.Bugünkü parfüm benim için gerçekten çok özel.Çünkü o benim imza parfümüm..




The Body Shop 'Japanese Cherry Blossom..

The Body Shop der ki ;

Japanese Cherry Blossom ya da Japonya’da tanındığı ismiyle ‘sakura’nın doğal güzelliğinden esinlenen bu muhteşem çiçek Japon kültürüne derinlemesine işleyerek onların simgesi haline gelmiştir. Cherry Blossom, yoğun güzelliği ile yaşamın geçiciliğinin bir sembolü olarak yüzyıllar boyu ortaya çıkan birçok ruhsal ve felsefi oluşuma ilham vermiştir. Hislerinizi harekete geçirmek üzere tasarlanmış Cherry Blossom’un zarif kokusu ile büyüleyici yanınızı keşfedin.


Cildinize sıktığınız anda taze bir koku bırakıyor=) Kullananda temizlik,tazelik hissi yaratabilecek floral bir koku. Ve ben o kokuya bayılıyorum.


Parfüm ,body mist ,body butter ,vücut losyonu bütün seri elimden geldi geçti. Her birini çok severek kullandım.Yaz ayları için güzel kokan ve hafif temiz bir koku arıyorsanız TBS ziyaretinizde mutlaka Japanese Cherry Blossom'u koklayın =)

Parfümün şişesi yenilendi onu da belirteyim. 

Siz kiraz çiçeği kokusunu seviyor musunuz ?

Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın..
Seda
xoxo

Yorumlar

  1. kiraz çiçeği kokusuna bayılıyorum. bunu denemedim ama ben de yves rocher'nin kitaz çiçeği kokusunu kullanıyorum ve hep bahar gibi kokmayı seviyorum:) sakura ağacını da ilk defa jeju adasında görmüştüm bir dizi izlerken çok beğenmiştim. kokuyu deneyeceğim inşallah :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım doğum günü alışverişimde Yves Rocher parfümü alacağım =)Kiraz çiçeği benim için çok başka neden bilmiyorum ama :D Sevgiler,öpücükler =)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP