Ürün Deneyimi ;Nashi Argan Şampuan ,Saç Kremi ve Saç Bakım Yağı

Herkese yenide merhaba ..

Günün ikinci yazısı ile birlikteyiz.
Seda Ve Sena ile kışa merhaba etkinliğimizin sponsorlarından Nashi Argan bize sample şampuan ,saç kremi ve saç bakım yağı göndermişti.


Bu kadar minik olduklarına bakmayın yaklaşık 4-5 kullanımlıklar =)

Ürünler hakkındaki  ön izlemelerim şu şekilde



Nashi Argan Şampuan ; Her saç tipine uygun olduğu ve mat saçlara ışıltı ve güç verdiği iddiasını taşıyor ürün. 100% doğal ve organik özlerden üretilen argan yağı, Omega 3 ve 6 ile E vitamini de içeriyor. Ben kullandığım süre boyunca saçlarımı güzel temizlemesini ve yumuşatmasını sevdim ,nemlendirmesi de güzel.  Hacim verme konusunda tam olarak bir fikir sahibi olamadım bunu için büyük boyunu kullanmam gerek sanıyorum çünkü 2-3 yıkamayla pek farkına varamadım .  =) Bu arada çok hoş rahatsız etmeyen bir kokusu var kokusuna bayıldım..


Nashi Argan Saç Kremi;Kremi şampuandan sonra saçlarıma uygulayıp 2-3 dk bekledikten sonra duruladım. Saçım normalde çok zor açılır hem dalgalı hem de bonus olduğundan kendisiyle cebelleşmemiz büyük :)
Saçlarımın açılmasını çok kolaylaştırdı. Kokusunda argan yağının kokusunu alıyorum ve bunu çok sevdim.. Yoğun bir yapısı var azıcık bir miktar saçıma yeterli oluyor. Şampuan bitmek üzere ama krem hala yarıya gelmedi =) Sanıyorum şampuandan daha çok sevdim kremini.Kolay taranan ve yumuşacık olan saçlarım da ürünü çok sevdi.. Biten saç kremim yerine her an sipariş verebilirim :D


Bakım yağı: Normal bir bakım yağından daha yoğun ve ben bunu çok sevdim. Bu ürünün de kokusuyla aşk yaşıyoruz ..  Çok kolay emiliyor saçı kesinlikle yağlı bırakmıyor ..Saçları yumuşacık yapıyor ve kabarmış tiftiklenmiş saçları yatıştırıyor. Bence serideki en iyi ürünlerden.Az miktarda uygulamama rağmen sonuç (abartmıyorum) 'Mükemmel '.. 

O az önce bahsetmiş olduğum bonus saçlarım bu ürünle birlikte acayip 
bir şekilde yatıştılar. 


Yapısı oldukça yoğun,az bir miktar uzun ve gür olan saçlarıma yetti,dolayısıyla bereketli bir ürün.. 

Tam boyunu alabilirim diye düşünüyorum.. 


Nashi argan ürünleriyle ilk tanışmam oldu ve kesinlikle hepsini çok sevdim ama favorimi sorarsanız kesinlikle bakım yağı derim =)

Siz Nashi Argan ürünlerini kullanıyor musunuz ?

Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim =)

Nashi Argan'a ürünler için teşekkür ediyorum.. Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın=)

Seda
xoxo

Yorumlar

  1. Ben daha bu ürüne geçemedim. O kadar çok ürün birikti ki :)

    YanıtlaSil
  2. uzun zamandır kullanıyorum , cok sevıyorumm..

    www.kuzununannesi.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP