Konuk Yazar ;Biraz Makyaj Çokça Bakım- Otacı Saç Toniği


Herkese selamm =) 
Ekim ayı konuk yazarım biraz makyaj çokça bakım blogunun sahibesi Şule =)  Şulenin blogu için tıktık =)


Bakalım yazısında bizlere hangi ürünü anlatmış =)
Keyifli okumalarr :))





Merhabalar,
Bu ayın konuk yazarı olarak hepinizi selamlıyorum :) Ben BİRAZ MAKYAJ ÇOKÇA BAKIM blogunun yazarı Şule. 
Öncelikle sevgili Seda'ya beni konukyazar olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Ve hemen sizlerle yorumlarımı paylaşmak istediğim ürüne geçiyorum.
İnce telli ve çok dökülen saçlara sahibim. Malesef bu dökülme git gide daha da artıyor. Kan ya da vitamin eksikliğim yok. Neden döküldüğünü anlayabilmiş değilim. Sanırım bir doktora gitmekte fayda var. Ama doktordan önce bana faydası olacağını düşündüğüm birçok ürünü denedim. Bunlarda biri de Otacı dökülmeye karşı saç bakım toniği.





Otacı dökülmeye karşı saç bakım toniğinin vaatleri şunlar:
1. Saç dökülmesini önleme
2. Saçları güçlendirme
3. Saç tellerini kalınlaştırma
Uygulaması ise çok basit. Her sabah saç diplerinize sıkıyorsunuz ve saçınıza şekil veriyorsunuz. Durulama yapmanıza gerek yok. Sprey şeklinde başlığı var. Uygulaması bu açıdan da kolay.



İçeriğine bakacak olursak: Deiyonize su, etanol, gliserin, buğday proteini, civanperçemi, ısırgan, papatya, lavanta, B3 ve B5 vitaminleri. Bu maddelerden etanol dışındakiler zararsız. Etanol hakkında araştırma yapmama rağmen net bir bilgi bulamadım. Tek bulabildiğim alkol türevi bir madde olduğu. Zararlı olup olmadığını bilenler bizi de bilgilendirsin lütfen :)


Ben bu ürünü düzenli olarak kullanamadım. En fazla beş gün kullanabildim. Sonra ara verdim, sonra tekrar başladım derken bir türlü düzen tutturamadım. Bu sebeple saç dökülmesini önlüyor ya da önlemiyor diyemiyorum. Ama kullandığım süre boyunca saç dökülmemi engellemediğini söyleyeyim yine de.


Ürünü düzenli kullanamamamın nedeni saçımda kepek oluşmasına neden oluşu oldu. Önceleri bu üründen olduğunu düşünmemiştim aslında. Ama bıraktığım zaman kepeklerin yok olup kullanmaya başlayınca tekrar baş göstermesi bu üründen uzaklaşmama neden oldu. Bir diğer olumsuz etkisi ise bu ürünü kullandığım zaman saçımın daha çabuk yağlanması. Saç diplerine uygulandığı için sanırım özellikle o bölge çabuk yağlanıyor.


Kepek oluşumuna ve yağlanmaya neden olması sebebiyle benim memnun kalmadığım bir ürün oldu. Bu sebeple de bir daha almayı düşünmüyorum. 
Bu noktaya kadar sabredip okuduğunuz için teşekkür eder, benim bloguma da beklerim :)


Şuleye yazısı için teşekkür ediyor ve bir sonraki konuk yazarım olmak isteyenler için ojecanavari06@gmail.com a mail atmalarını bekliyorumm :)
Sevgiyle kalın =)





Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP