Mayıs Favorileri

Herkese merhaba:) <3 Haziranın ikinci günü ve yine bir pazartesi ..Moral bozmayalım çünkü yaz artık 'ben geldim' dedi bizlere =) Ankara için geldiğini pek söyleyemem hava epey serin..

Hiç favoriler yazısı yazmadım kısmet bugüneymiş :D

Aslında bunlar kadar 2 kat daha favorim var ama diğerlerine göre öncelikliler :=)

Bakalım mayıs boyunca neredeyse her gün kullandığım favori ürünler nelermiş ?

Öncelikle toplu bir fotoğraf :)) 



Ve önce ten grubu ürünleri..
1)Flormar Lights Of Flowers All Over Powder LF01 : İlk alındığı günden bugüne çok severek kullanıyorumm.. Işıltıları pigmentasyonu her şeyiyle 10 numara.. Hatta burda yazısı bile var =))

2)Rimmel London Stay Matte Pudra: Dibini gördüğüm ilk pudra olma ünvanını taşıyor kendileri.. Aldığı övgülerin hepsini hak ediyor..Onun da yazısı burda =)  

3)Oriflame BB Krem : Gerçekten bu kadar iyi bir performans beklemediğim bir üründü ama 2. şişeye geçmiş bulunmaktayım :))
Yazısı için tıkla :)
4)The Balm , Balm Shelter: Ona söyleyecek sözüm yok zaten pek bir yakın tarihte yazdım buradan okuyun :))

5)The Balm Balm Jovi: Balm jovinin tenle ilgisi ne dediğinizi duyar gibiyim =)) Farlarını da kullanıyorum ama içindeki mary lou ve Frat boy'un şekil ve isim değiştirmiş hallerini severek kullanıyorum <3 yazısı için tıktık :)


Göz grubu favoriler;


6)Rimmel London Scandaleyes Rockin Curves Maskara : Bayılıyorum  ! Aldığım günden beri elimden düşmedi.. Aynı anda 8-10 maskara açıp kullanmayı sevmem. Yazık oluyor kuruyup gidiyorlar.. Açılmamış onlarca rimel stogum var ama bu bitince yenisi alıp devam edebilirim sanıyorum :))Yazısı burda =)

7)Deborah LashCreator Volume Care Maskara : Aynı şekilde bunun verdiği hacim de harika.. Ama sanıyorum bitince şu sıralar almayı düşünmediğim ürünlerden çünkü o kadar çok farklı maskara var ki elimde onlardan birini denemeyi tercih edeceğim :) Yazısı için tıktık
8)Alix Avien Eyeliner Pen : Eyeliner çekme problemi yaşayanlar için kurtarıcı ! El alışkanlığı kazanmayı sağlıyor kendileri mayıs boyunca kullandım bitti bitecek yenisi alınır :) Yazısı için tıktık
9)Maybelline Jel Eyeliner : Kusursuz bir eyeliner.. Dibini gördüm. O kadar kalıcı ki akması dağılması imkansız ! Yazısı burda    

Lipbalmlar ve rujlar =)


10)Oriflame tender care karamelli, essence cherry glossy lipbalm, pastel,Blistex , oriflame tendercare dudak balmı 
bazılarının üzerlerine tıklayarak haklarında neler yazmışım okuyabilirsiniz..Hepsini çok seviyorum gece özellikle lip medex ve tender care sabaha yumuşacık dudaklarla uyanmamı sağlıyorlar..

11)NYC Lipbalm: Rengine bayıldığım bir ürün oldu elim hep gidiyor :) Burada yazısı var =)
12)Rimmel london Kate Moss Ruj 03:Harika bir nude..Son zamanlarda ondan başka ton kullanamaz oldum..Yazısı burada..


Ve Nivea Pure Natural Roll On : Tertemiz kokusu ve içeriği onu mayıs favorilerim arasına soktu =) Severek kullanmaya devam ediyorum :)


Benim mayıs favorilerim bunlardı...
Sizin favorileriniz neler ?


Sevgiler..
Seda
xoxo

Yorumlar

  1. oriflamenin bb kreminden nefret edip arkadaşıma hediye etmiştim:/Ama scandaleyes maskara muhteşem bende bayılıyorum:)
    sansaafashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki her cilde uyum sağlayamıyor oriflame bb krem =)

      Sil
  2. Rimmel london scandaleyes rockin rimeli denemek bana nasip olmadı. Elimdekiler bitse alacağım ama :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP