Nisan Ayı #Bitenler -Çöpe Gidenler

Herkese merhaba..
Uzun zamandır bitenler yazısı yazmamışım hazır sepetim dolmuşken ve finaller yaklaşmışken blogla fazla ilgilenemeyeceğim bu aralar.. en iyisi neler bitmiş neler çöpe gitmiş bakalım :)

Önce sepete bakalım :D 


Pek fazla makyaj ürünü bitirdiğimi söyleyemeyeceğim..


İlk postaya bakalım..
1 numara :Avon Incandessence Body Mist : Bu bitirdiğim ikinci şişe ..Kokusuna bitip tükeniyorumm.. Fazlasıyla yedekledim o nedenle..Yazısı yakındır :)

2 numara :Palmolive Body Butter Vanilya Aşkı: Bunun da ikinci şişesini bitirdim..Yumuşacık mis gibi vanilya kokuyor..Yeniden alınacaklar arasında..
3 numara :Johnsons Baby Şampuan :Yeri geldiğinde makyaj yeri geldiğinde fırça temizliğinde sıklıkla kullanıyorum..Yenisi alındı bile..
4 numara :Bitki Derman Tüyleri Azaltan Bitki Lapası : Çok düzenli kullandığımı söyleyemeyeceğim..O nedenle işe yaradı yaramadı gibi kesin bir yargıya varamam.. Son kullanma tarihi geçmiş yarısına kadar dolu..Çöpe gidiyor..


5 numara : Avon Perceive  EDP : Avonun sevdiğim parfümlerinden biri.. Yazısı yazılacaktı ama bitirdiğimi fark ettim :D

6 numara : Avon Solutions Freshest Pure Jel nemlendirici : Çok sevdiğim bir nemlendirici oldu kendisi.. Lakin zamanla azıcık sivilce yaptı o nedenle ikincisini almama kararı aldım..
7 numara :Oriflame Milk Honey El ve Vücut Kremi:Süt ve balın aşkı ! İnanılmaz seviyorum ve bittiği zamanlar yas tutuyorum :D


8 Numara Oriflame Master Curl Maskara :Harika bir rimel kendisi..Oriflame rimelleri bu kadar güzel olmak zorunda mı :D yazısı burada =)
9 numara : Moda Lipgloss :Neden aldığımı bilmiyorum yapış yapış bir lipgloss :O çöpü boyluyor..
10 numara Avon Lipgloss :Şeffaf bir lipglosstu kendisi..Ama yapısı ve kokusu değişmiş..Çöpü boyluyor..
11 numara:Avon Likit Ruj :Çok sevdiğim bir rujdu gerek rengi gerek yapısıyla süperdi..Şimdilerde yok sanırım ..Bittiği için üzgünüm :/


Benim Nisan ayı bitenlerim böyleydi..
Sizler neler bitirdiniz ?

Sevgiler 
Seda
xoxo


Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP