Kayıtlar

Eylül 22, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Loreal Pure Zone Siyah Noktalara Karşı 2si Bir Arada Temizleyici

Resim
merhaba..   Bugün size L'oreal'in siyah nokta temizleyici kreminden bahsedeceğim.Ürün iki işlevli bir ürün hem peeling hem de maske olarak kullanabiliyorsunuz.. ürünün içeriğinde salisilik asit ve kaolin var.. Yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum ve cildimdeki siyah noktaların yavaş yavaş yok oluşunu keyifle izliyorum :))) İlk kullandığımda cildimde hafif bir yanma hissettim ama daha sonra o yanma hissi yerini güzel bir ferahlığa bıraktı..  Ürünü maske olarak kullanmak istiyorsanız haftada 1-3 kere kuru cildinize uygulayın ..Kuruyana kadar bekleyin ve bol suyla durulayın.. Ürünü peeling olarak kullanacaksanız her gün nemli cildinize masaj yaparak uygulayın ..ürünün gözle temasından kaçının.. Bol suyla durulayın..   ürünü toniği ve nemlendiricisi ile birlikte kullanırsanız daha iyi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz :=)) Ben Gratis indirimden 9.75 e aldım :) Bence herkes denemeli hem uygun fiyatlı hem de güzel bir ürün :)) Şimdilik hoşçakalın :)))

yeni alışveriş yazıları çok yakında burada :))

Resim
merhaba :)) tatilin bitmesi okulların açılması vesilesiyle ne zamandır yapmaya fırsat bulamadığım alış verişi yakın zamanda yapmayı planlıyorum :) Ürünler ve ayrıntılı yazıları çok yakında burada olacak :=) Bayram sonrası çok daha fazla ürünle burada olacağım :)) Görüşmek üzere :*

NYC Kiss Gloss 534 Tribeca Tangerine

Resim
merhaba :)) Günün konuğu NYC dan kiss gloss 534   Ürünü watsondan geçen gün aldım...Normalde lip gloss fazla tercih etmem.. Ama açıkçası rengine tav olarak aldım..bu sıralar doğal tonlara merakım fazlasıyla arttı :)   Ürünün yapısına gelince ; şeftali tonlarında bir ürün ama sürünce fazla renk vermiyor ıslak bir görünüm elde ediyorsunuz.. İçinde minik parlak simler mevcut.. Kokusu rahatsız edici değil insanın yiyesi geliyor :) Meyve aromalı. .  Ürünün arka yüzeyi.. ürünün gramajı 9.4 ml.. ben beğendim açıkçası almak isteyen olursa Watsonslarda bulabilirsiniz  Fiyatına gelince sadece 5 TL :)) sevgiyle kalın :))

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı