Essence Gel Nails at Home İle Dünyadaki Yeni Trend Jel Manikür Türkiye‘de


Essence Gel Nails at Home İle Dünyadaki Yeni Trend Jel Manikür Türkiye‘de


Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası essence, parlak jel manikürü Türkiye’ye getiriyor, üstelik evde yapmak için keyifli bir set sunuyor. essence gel nails at home serisi ile evde hızlıca parlak jel manikürü yapılabiliyor.
İster doğal görünüm, ister renkli tırnaklar, ister tırnak üzerine yapılan özel şekiller; 10 güne kadar kalıcı oluyor.




Bilinen bütün oje problemleri essence ile bitiyor. Yeni essence gel nails at home, zamanla ojede oluşan çizilme, aşınma, soyulma problemlerini ortadan kaldırıyor. essence gel nails at home, ev rahatlığında parlak jel manikür olanağı sağlıyor.
essence gel nails at home serisi ile kolay ve hızlı bir şekilde mükemmel parlak jel manikürü yapılabiliyor. Manikürde doğal bir görünümü tercih edenler için french jel cila, tarzını renklerle sergilemek isteyenler için de herhangi bir essence oje ile sınırsız renk seçeneği bulunuyor.
essence için özel olarak geliştirilmiş teknolojiye sahip olan essence soyulabilir jel baz, essence LED lamba altında saniyeler içerisinde sertleşiyor. Oje asetonla çıkmıyor ama çıkarmak için iyice kuruyan gel nails’in bir ucunu kaldırmak ve soymak yeterli… Üstelik oje 10 güne kadar dayanıyor. essence gel nails at home serisi’nin eğlenceli kullanım şekliyle evde manikür partileri başlıyor!


Kullanım şekli:


Hazırlık:
Tırnaklara törpü yardımıyla şekil verin ve gül ağacı çubuklar ile kütikülleri dikkatlice geriye doğru itin. Daha sonra tiftiksiz bir pamuğa biraz temizleyici dökün ve tırnaklardaki kalıntı, yağ ve tozu temizleyin. Şimdi primer ürününü tüm tırnağı kaplayacak şekilde sürün.
essence tırnak törpüsü tavsiye edilen raf satış fiyatı: 6,00 TL
essence temizleyici tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,25 TL
essence primer tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,25 TL


Uygulama:
Soyulabilir jel baz ürününü kalın ve pürüzsüz bir tabaka şeklinde bütün tırnağa uygulayın, tırnak ucunu iyice kaplayın. Tırnak kenarındaki etlere taşmamasına dikkat edin. LED lamba altında (lambanın üstündeki essence logosuna basarak) 60 saniye kür yapın. Ardından temizleyici ile tırnak üzerinde ve kenarında olabilecek kalıntıları temizleyin.
essence soyulabilir jel baz tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,75 TL
essence LED lamba tavsiye edilen raf satış fiyatı: 62,50 TL


İstediğiniz görünümü seçin:

Doğal görünüm
essence french jel cila'yı pürüzsüz bir tabaka şeklinde bütün tırnağa sürün ve 60 saniye LED lamba altında kür uygulayın. Temizleyiciyle ıslatılmış pamuk ile tırnağınızdan kalıntıları temizleyin. Ve harika doğal jel tırnaklarınız tamamlandı!
essence french jel cila tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,75 TL


Renkli görünüm
Soyulabilir jel baz kürünü uyguladıktan sonra, temizleyiciyi pamuğa dökerek tırnak üzeri ve etlerde olabilecek kalıntıları temizleyin. Daha sonra, herhangi bir essence ojeyi ardından da essence şeffaf jel cila'yı tırnaklarınıza uygulayın. Her seferinde bir sonraki adıma geçmeden önce ojeleriniz tamamen kurumalı. Bunun ardından 60 saniye boyunca LED lamba altında kür yapın. Yeni kalıntıları temizleyici ile ıslatılmış pamukla tekrar temizleyin. Ve renkli görünüm tamamlandı!
essence şeffaf jel cila tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,75 TL
Tüm bu işlem sonrasında da eller, çabuk emilen super rich el kremi ile şımartılıyor.
essence super rich el kremi tavsiye edilen raf satış fiyatı: 6,50 TL



Ekstra ipucu: Parlak jel manikürü işlemi sonrasında herhangi bir renkteki oje tırnakların üzerine sürülüp asetonsuz oje çıkarıcı ile silinebiliyor.  Bu durumda yine de alttaki parlak jel manikürü  sabit kalıyor.


*Basın Bültenidir.

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP