Kış makyajına özel: Passionate Dots Collection


Kış makyajına özel: Passionate Dots Collection

Flormar kadını 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu Passionate Dots Collection ile renklerle tutkulu bir dansa hazırlanıyor.

Sezon modasını yansıtan renklerle dansa hazır mısınız? Flormar'ın Sonbahar Kış koleksiyonu Passionate Dots Collection birbirinden canlı ve iddialı ürünleri ile seni renklerle tukulu bir dansa davet ediyor. Flormar'ın yeni koleksiyonu kırmızı ve siyahın büyülü birlikteliğine, puantiyelerin eşlik etmesiyle ortaya çıkan farklı tasarımıyla bu kış makyajınıza tutkunun izlerini taşıyor.

Passionate Dots Eye Shadow: Sekiz renkten oluşan palet far ile kışın sıcacık renklerini gözlerine taşıyacak ve tukulu bakışlar yaratmanın keyfine varacaksın.

Jel Eyeliner ; Lacivert, yeşil ve siyah renklerden oluşan jel eyeliner, kolay uygulanması ve kalıcı yapısı ile gözlerinde harikalar yaratacak.


Passionate Dots Lipstick; Kışın en can alıcı renkleri passionate lipstick ile dudaklarında hayat buluyor, altı farklı renkten oluşan passionate lipstick'ler mor, nar çiçeği başta olmak üzere kahvenin farklı tonlarını da beğenine sunuyor.

Shimmering Terracotta Powder ; Işıl ışıl bir ten yaratmak için tasarlanmış. Kışında bronzluğundan vazgeçemeyenler için hem cilt hem dekolte bölgesine uygulanmak üzere tasarlanan terracotta powder , uygulama kolaylığı sunan ponponu ve derin ambalajı ile hem şık hem kullanışlı.

Passionate dots ojeler; tutkunun renklerini ellerine taşıyor, kışa özel seçilen renklerin başında elektrik mavi, nar çiçeği, mor ve yeşil geliyor.

İnvisible powder; Gün içinde cildinizin parlamasını ve makyajının akmasını engelleyecek invisible powder ile makyajınızın kalıcılığını artıracak aynı zamanda değişen hava koşullarıyla birlikte makyajının bozulmasını ve cildinizin parlamasını engelleyeceksin. 

Passionate dots'un gizemi kırmızı meyvelerin özlerinde saklı; antioksidan etkisi kanıtlanmış kuşburnu, nar ve çilek özlerini içeriğinde barındırırken, Omega 3, Omega 6 ve Vitamin E açısından da zenginleştirilmiş formülü ile güzelleşirken cildini beslemenize yardımcı oluyor.

Koleksiyonun tüm ürünlerinde ise Paraben free... 

*Basın bültenidir ..

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP